Megrendelési, szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, vegyék figyelembe termékrendelés esetén a következő megrendelési, szállítási és fizetési feltételeket!

A megrendelés menete:

Termékeinket megrendelheti nagyon egyszerű online termékrendelőnk segítségével.

Nagyon fontos, hogy a megrendelőlapon pontosan legyen feltüntetve a megrendelő neve, e-mail címe, telefonszáma és szállítási címe. Amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállításitól, kérjük ezt is adja meg az űrlapon (számlázási név, cím, cégek esetében adószám). Kérjük a mennyiségeket is figyelmesen és pontosan töltsék ki. A megrendelőlapon kérjük jelölje be, hogy a fizetési mód melyik típusát szeretné igénybe venni. Nagyon fontos, hogy a megrendelőlapon jelölje be, hogy hozzájárul személyes adatai kezeléséhez, továbbá elfogadja jelen ÁSzF-et, mert csak így tudja elküldeni a megrendelését.

Társasházak közös képviselőinek ajánljuk hogy töltsék le megrendelőlapunkat és így egyszerűbben tudnak megrendelni termékeket több társasház esetén.

Telefonon sajnos csak tájékoztatást tudunk adni, megrendelést csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha elektronikus úton műszaki hiba miatt ez nem lehetséges.

Fizetési feltételek:

A megrendelt termék ellenértékét kiegyenlítheti a szállítást követően az átvétel után készpénzben a szállítóknál, illetve előreutalással. Társasházak részére átutalással történő fizetés feltétele a megrendelőlapunkon leírtak pontos betartása, fizetési feltételeink elfogadása. Az átutalás lehetőségének feltétele a fizetési határidő pontos betartása, ami általában 5 nap. Ettől eltérő időtartamú átutalási lehetőséget csak előzetes egyeztetés alapján áll módunkban biztosítani. Magánszemélyek illetve gazdasági társaságok és intézmények kizárólag előreutalással tudják a termékek ellenértékét kiegyenlíteni amennyiben a készpénzes fizetés nem megfelelő számukra.

Az ilyen esetekben a megrendelés beérkezését követően elektronikus úton e-mail-ben elküldjük a megrendelt termékekről kiállított számlát. A számla kiegyenlítését követően előre egyeztetett időpontban 5 napon belül szállítjuk a megrendelt terméket. Társasházak esetében késedelmes fizetés esetén rövid határidőn belül társaságunk jogi képviselője elindítja a megfelelő jogi folyamatot a megrendelő ellen és ennek minden költsége a késedelmesen fizető megrendelőt terheli.

Szállítás feltétele és menete:

A szállítást minden esetben a megrendelés beérkezését követő 5 munkanapon belül teljesítjük. A szállítás előtt mindenképpen egyeztetjük a megrendelővel a szállítás időpontját. Sajnos percre pontosan nem tudjuk megmondani, hogy a szállítmány mikor érkezik meg, mert ez nagyon sok külső tényezőtől függ. Kérjük, mindig olyan személyt adjanak meg átvevőnek, aki a megadott időpontban az átvétel helyszínén tud tartózkodni. Társasházak esetében megadott kapukódot is elfogadunk, amennyiben a megrendelésbe beleírják a terméket hova helyezzük a társasházban.

Lehetőség van a szállítás meggyorsítására: az eredeti 5 munkanapon belüli szállítás helyett lehet kérni 2 munkanapon belüli szállítást, illetve extra gyors szolgáltatásunkat is lehet kérni, ahol vállaljuk, hogy 24 órán belül kiszállítjuk a megrendelt terméket.

A 2 munkanapon belüli szállítást 10%-os felár ellenében tudjuk biztosítani.

A 24 órán belüli szállítást 20%-os felár ellenében tudjuk biztosítani.

Felhívjuk Tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy a szállítás meggyorsításának lehetőségét nem minden esetben tudjuk biztosítani! Társaságunk fenntartja a jogot a szállítás meggyorsításának megtagadására.